Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@19:49:00 GMT

بهترین درمان های طبیعی افزایش رشد مو

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۶۸۰۱۲

بهترین درمان های طبیعی افزایش رشد مو

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، روغن رزماری به طور موضعی می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد و ضخامت مو‌ها را افزایش دهد. آلوئه ورا نیز همین اثر را دارد. استفاده از این مواد می‌تواند مو‌ها را سریع‌تر رشد دهد و به ضخامت آن‌ها بیفزاید.

با ما همراه شوید تا بهترین مواد طبیعی تقویت مو‌ها را معرفی کنیم:

روغن رزماری برای کاهش ریزش مو:

اعتقاد بر این است که روغن رزماری هنگامی که روی پوست سر قرار می‌گیرد، باعث افزایش متابولیسم سلولی می‌شود که رشد مو را تحریک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیقات سال ۲۰۱۳ در دانشگاه کینکی در ژاپن نشان داد که عصاره برگ رزماری باعث بهبودی رشد مو در موش‌ها شده است.

یک مطالعه انسانی که در سال ۲۰۱۵ انجام شد، اثربخشی بالینی روغن رزماری را در درمان آلوپسی آندروژنتیک مورد بررسی قرار داد. بیماران مبتلا به آلوپسی آندروژنتیک به مدت ۶ ماه با روغن رزماری یا مینوکسیدیل (۲ درصد) تحت درمان قرار گرفتند. مینوکسیدیل دارویی است که برای تحریک رشد مو استفاده می‌شود. پس از شش ماه درمان، هر دو گروه افزایش قابل توجهی در تعداد مو داشتند. با این وجود، خارش پوستی در گروه مینوکسیدیل بیشتر بود.

مطالعه نشان می‌دهد که روغن رزماری همانند دارو‌های رشد مو با عوارض جانبی کمتری مانند خارش پوستی عمل می‌کند.

ژل آلوئه ورا برای تقویت مو:

آلوئه ورا دارای خواص تغذیه‌ای و ویتامین‌ها و مواد معدنی متعددی است که به حفظ مو‌های شما کمک می‌کند. مزایای آلوئه ورا برای قرن‌ها شناخته شده است، زیرا آلوئه ورا شامل خواص بهداشتی، زیبایی، دارویی و مراقبت از پوست است. این گزینه پوست را نرم و لطیف می‌کند و محیط ایده آلی برای رشد مو فراهم می‌کند.

شما می‌توانید ژل آلوئه ورا را مستقیما به پوست سر بمالید یا آن را به یک شامپوی ملایم و طبیعی اضافه کنید. همچنین می‌توانید نیمی از یک فنجان آب آلوئه ورا را دو بار در روز بخورید. خواص درمانی باعث بهبود سلامت پوست شما می‌شود.

یکی از مطالعات انجام شده در سال ۲۰۱۲ نشان می‌دهد ژل آلوئه ورا باعث کاهش التهاب و اثرات زخم پس از جراحی بر روی موش‌ها می‌شود. نه تنها آلوئه ورا باعث بسته شدن سریع زخم می‌شود، بلکه رشد مو‌ها را نیز در افراد تسریع می‌کند.

گزارش شده است که آلوئه ورا اثر محافظتی در برابر آسیب تابشی به پوست دارد. تابش شدید این اشعه بر روی پوست سر می‌تواند منجر به ریزش مو شود. پس از تجویز ژل آلوئه ورا، یک پروتئین آنتی اکسیدان به نام فلوتونیایین تولید می‌شود که باعث از بین رفتن رادیکال‌های آزاد و جلوگیری از سرکوب ناشی از UV می‌شود.

از آنجا که آلوئه ورا خاصیت ضد باکتری و ضد قارچی دارد می‌تواند به از بین رفتن شوره سر کمک کند. این گزینه مناسب افرادی است که دوست دارند مو‌های خوبی داشته باشند و از شر شوره سر خلاص شوند. آنزیم‌های موجود در این ژل می‌تواند به از بین رفتن سلول‌های مرده پوست سر کمک کند و به تولید بافت‌های مجدد پوستی در این ناحیه منجر گردد.

منبع: مجله سلامت

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت افزایش رشد مو جلوگیری از ریزش مو خواص روغن رزماری خواص آلوئه ورا کاهش ریزش مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۸۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر نقش ماماها در افزایش زایمان طبیعی و کاهش سزارین تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علیرضا زالی پیامی به مناسبت روز ماما صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

«روز جهانی ماما فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت و تجلیل و قدرانی از خدمات خالصانه و زحمات بی‌شائبه کسانی است که نخستین لحظه‌های شوق انگیز زیستن را نظاره‌گر هستند.

تلاش جامعه مامایی در راستای کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی، ارتقای بهداشت باروری، انجام مشاوره‌ها و آموزش‌های دوران بارداری، مراقبت‌های مادر و نوزاد و پایش رشد کودک و سلامت زنان جامعه و تأمین سلامت و کاهش میزان مرگ و میر مادران و نوزادان که یکی از شاخص‌های مهم توسعه به شمار می‌رود، ستودنی است.

اگرچه آموزش همگانی و ارتقای سلامت کار دشواری است اما ترویج زایمان طبیعی و توسعه بلوک‌های زایمان قطعاً فردایی بهتر را برای هر جامعه نوید می‌دهد.

در این راستا با عنایت به سیاست‌های جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، توجه به مامایی و توانمندسازی ماماها و تسهیل بهره‌گیری از خدمات آنان اعم از پوشش‌های بیمه‌ای و رفع مشکلات صنفی ضروری است.

جامعه مامایی با بهره‌گیری از دانش و تخصص، مهارت و تجربه به آموزش و فرهنگ‌سازی در جمعیت تحت پوشش خود می‌پردازند تا بستر مناسبی فراهم آورند برای این که جامعه‌ای سالم، پویا، پرنشاط با حضور مادران و کودکانی سالم داشته باشیم.

اینجانب ضمن تبریک این روز به تمامی ماماهای شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ویژه اساتید، دانشجویان و ماماهای فعال در واحدهای بهداشتی و درمانی، از تلاش‌های این عزیزان در راستای سلامت مادران و کودکان قدردانی کرده و توفیق، سلامت و سربلندی یکایک آنان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.»

کد خبر 750835

دیگر خبرها

  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • درمان معجزه‌آسای حساسیت فصلی با عطر طبیعی
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • چند تکنیک برای درمان سنگ صفرا؛ بهترین نوشیدنی برای سنگ کیسه صفرا چیست؟
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)